EVENTS

Alle former for juleevents


Julemandens Kontor hjælper med julemænd og julenisser til alle former for juleevents. Her på siden er et par udpluk. Men tøv ikke med at kontakte os. Præcis som julemanden, kan vi hjælpe med at opfylde dine juleønsker. Især hvis du er artig. Hohoho.

Komplette juletræsfester


"Hvad du ønsker, skal du få" - om det så er en komplet juletræsfest med Julemand, drillenisser, juletræ, godtposer, gaver til børnene. Vi sørger for det hele, for det meste - eller for en helt speciel del af jeres juletræsfest. Det er helt op til jer selv. Men vil du nyde julefreden lægger du trygt juletræsfesten i vores hænder. Gennem mere end 10 år har vi drevet professionelt eventfirma, så vi har styr på det kunstneriske indehold, logisitikken - og ikke mindst budgettet.

Jul i virksomheden


Gennem årene har vi hjulpet virksomheder og organistationer med at tilrettelægge events for kunder og personale. Skal julen i år være helt speciel, hjælper Julemandens Kontor. Få et fyraftens-besøg af julemanden, slip drillenisserne løs på kontoret, lade julemanden udbringe firmajulegaverne, giv julefrokosten et ekstra skud kanel med en sjov fotosession, hvor personalet får lov til at sidde på julemandes knæ.

Vil du vide mere om sjove teambuilding events med juletema, kan du kigge her...

Book en Julemand


Julemanden  findes overalt. Uanset hvor i landet du har brug for en Julemand, kan vi hjælpe med at skaffe en professionel julemand. Kig dig rundt og lad dig inspirere - eller endnu bedre; send os en mail eller ring til os for en snak om dit næste julearrangement. Så skal vi sørge for, at dit Julemandsønske går i opfyldelse.

Foredrag "Mig & Julemanden


Hør den sandfærdige historie og de historiske fakta om Julemanden. Gen-opdag de gamle sagn og myter. Følg med på en verdensomrejse og besøg Julemanden i Tyrkiet, USA, Rusland, Holland, Italien - og naturligvis også de nordlige himmelstrøg, hvor vi leder efter Julemandens rigtige adresse; bor han i Finland, Grønland eller på Nordpolen. Lederen af Julemandens Kontor.Peter Schødt Dalsgaard fortæller om, hvad der får en voksen mand til at droppe en god og vellønnet chefstilling for at springe ud som professionel Julemand – og hvordan han oplever øget livskvalitet, ved at beskæftige sig med det bedste han ved. Om dagligdagen i den røde uniform – og de mange magiske stunder med børn og barnlige sjæle, der fortsat er faste i troen på Julemanden.


"Flot entre som julemand. Det skærpede sanserne hos publikum, at du kom talende nede fra salen. Din dragt er flot. Og rigtig flot hår og skæg. Super med at sidde afslappet i en gammel stol.

Iøvrigt en god idé, at få publikum med på sangene til flot musik fra din maskine.

Spændende og oplysende historie om julemandens oprindelse og så videre..."

Specielle juleevents


Fotooptagelser, reklamevideoer, julemesser, juleshows, julekaravaner. Listen er lang - og hvis din ønskeliste er det samme, er Julemandens Kontor din helt rigtige samarbejdspartner. Vi har forståelsen for dine ønsker og behov. Så lad os starte med en kop kaffe og en snak. Se eksempler på reklamefilm, hvor Den Rare Julemand medvirker. 

Rigtig glædelig jul


Hos Julemandens Kontor elsker vi julen. Vi kommer gerne og deler ud af vores julestemning, når I skal holde jeres julearrangement – Uanset om det er juletræsfester, aktiviteter til julefrokoster, besøg afJulemanden med gaveuddeling eller måske en konference med julestemning.

Kontakt os


Ring eller skriv til os om dit julearrangement. Så finder vi en rigtig god løsning og en skarp pris på en juleaktivitet, der matcher jeres event.

Godt at vide


Måske har du mange spørgsmål om gode idéer til jeres næste juleevent. Så er det godt at vide, at vi har rigtig mange års event-erfaring.

Priser


Alle vores julemænd er professionelle artister, der arbejder seriøst med underholdning for børn og voksne. Vi er ikke de billigste. Men sikkert de bedste.